bővebb információkkérjen időpontot

A kineziológia határterületei?

+ A kineziológus szakmai/technikai ismeretein túl, rendelkezik pszichológiai, mentálhigiéniai, szociológiai és pedagógiai műveltséggel és tudással, ismeri- alapszinten valamennyi természetgyógyászati szakterületet.

Tehát, a kineziológia határterületei a különböző természetgyógyászati módszerek: életmódtanácsadás –és terápia, energetikai gyógyászat, hagyományos kínai gyógyászat.

 

A kineziológus feladata?

 + A kineziológus a kezelés alkalmával, beazonosítja azokat az akadályokat, melyek gátolják a    test normális állapotába való visszatérését, és hatékonyan segíti azok feloldását.A kezelés célja: lehetővé tenni a test számára az öngyógyítást. 

 

A kliens/páciens feladata?

 +Aktívan részt venni a kezelésben, szükséges a változással összefüggő szándék megléte, mert a kezelés már az elején meghiúsul, ha hiányzik a változás iránti elfogadó és felelősségvállaló hozzáállás. 

 

Milyen egy kineziológiai kezelés menete?

 +Először is meghatározzuk a megoldásra váró problémát.A korrekciót a kezelési/oldási technikát, mindig azzal a céllal választjuk, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből.A kineziológus izomtesztelést használ, ez gyors és megbízható eszköz az információ megszerzésére, tiszta választ ad, mely nem képezi további találgatások, értelmezések alapját. 

 

Mely jellegzetes problémák kezelhetőek eredményesen kineziológiai módszerekkel?

 +A kineziológia eredményes a stressz okozta problémák széles skáláján: allergiánál és a fizikai betegségek széles körénél, önértékelési zavaroknál, viselkedészavaroknál, depressziónál, tanulási problémáknál, dyslexiánál, stb.     .....
Copyright 2010 - Nadja Caruk - minden jog fenntartva // Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | RSS
Designed by Grapixx
Tárhely by EEBHosting Ltd.